Hansa

Hansa Toy International, Inc heeft een wereldwijde reputatie voor het maken van kwaliteitsproducten die een bijdrage leveren aan kinderen om zo te leren hoe waardevol hun speelgoed voor hen is. Tijdens deze lessen in de kindertijd, worden normen en waarden gevormd voor de rest van hun leven..

Zij geloven dat de kinderen van nu een essentiële rol spelen in het lot van dieren in het wild, en dat speelgoed een belangrijk instrument kan zijn bij de vorming van de waardering bij kinderen bij het behouden van wilde dieren. Daarom hebben zij de “bedreigde dieren Collectie”. Al het speelgoed in de collectie: van orang-oetan van Borneo tot de wilde hond van Botswana: van de Grévyzebra zebra van Kenia, en de gouden Langur aap van Bhutan, zijn allen ontworpen om niet alleen authentieke en levensechte knuffels te maken, maar ook sympathie te creëren. Zij hopen kinderen te inspireren (en volwassenen!) (van alle leeftijden) om liefde en en waardering te leren voor wilde dieren. Hansa hoopt iedereen te inspireren om zich in te zetten voor een levenslange inzet voor natuurbehoud.

Hansa is trots op hun nieuwe “bedreigde dieren collectie” en wij zijn van mening dat hun producten echt mooi “speelgoed” is dat het hart gaat veroveren.

Product Filter Toon 1 - 25 van 97 zoekresultaten
Sorteer op
Price Range
Categorieën
Brand
Product
Lengte
Breedte
Hoogte
Kleur
Materiaal
Uitgebracht in
Filter selected