Lilliput Lane

Lilliput Lane is wereldwijd bekend voor zijn miniatuurhuisjes, beroemd in hun fijne details, ongeëvenaarde kwaliteit en authenticiteit. Van chocolade vakhuisjes tot aan miniaturen van beroemde gebouwen.

De eerste Lilliput Lane-huisjes werden geïntroduceerd in 1982 en men was meteen onder de indruk van hun authenticiteit en aandacht voor detail. Van toen af aan ontstonden, huisjes met ingewikkeld riet versierde de daken van traditionele, landelijke huisjes. O.a. van Buckingham Palace en diverse bestaande kerken zijn de creaties van het team van de Lilliput beeldhouwers, ontwerpers en kunstenaars. Met hun fascinerende inzichten in vele aspecten van Groot-Brittannië’s erfgoed roepen de huisjes nostalgie van vervlogen tijden op.

Volledig handgemaakt en geschilderd in de Scottish Borders door geschoolde kunstenaars, zijn de huisjes geëvolueerd door de jaren heen.

Product Filter No products found!
Sorteer op
Price Range
Categorieën
Brand
Kunstenaar
Serie
Product-type
Product
Lengte
Breedte
Hoogte
Diameter
Schaal
Kleur
Materiaal
Uitgebracht in
Filter selected

Van dit merk hebben we geen producten op onze site staan.

U bent welkom in onze winkel in Breda om daar onze totale collectie te komen bekijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Breda te komen dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon met de vragen die u heeft. We kunnen dan eventueel een paar foto’s toesturen van de producten die wij in voorraad hebben. Mocht u hier iets tussen vinden dan kunt u dat laten reserveren maar ook op laten sturen. Ophalen mag natuurlijk ook.