Natalja Lebsak

Uit Rusland komt Natalja Lebsak. Zij heeft in Moskou de kunstacademie met succes voltooid. Sinds 1993 leeft en werkt zij in Duitsland. Hier heeft zij haar atelier.

“mijn objecten zijn fantasiefiguren. Ik maak ze gecombineerd met verschillende kunstvormen. Hierbij vallen de vormgeving, kleuren, grafische en beeldende illustratie meteen op. Zij creëren een persoonlijke expressie, een karakter.

Alles begint met een schildering of tekening. Als het uiteindelijk een figuur is wat me bevalt dan start ik met modelleren. Uiteindelijke wordt het model beschilderd zoals op canvas. Elke schildering verteld een kort verhaal over zichzelf.”

Product Filter No products found!
Sorteer op
Price Range
Categorieën
Brand
Kunstenaar
Serie
Product-type
Product
Lengte
Breedte
Hoogte
Diameter
Schaal
Kleur
Materiaal
Uitgebracht in
Filter selected

Van dit merk hebben we geen producten op onze site staan.

U bent welkom in onze winkel in Breda om daar onze totale collectie te komen bekijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Breda te komen dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon met de vragen die u heeft. We kunnen dan eventueel een paar foto’s toesturen van de producten die wij in voorraad hebben. Mocht u hier iets tussen vinden dan kunt u dat laten reserveren maar ook op laten sturen. Ophalen mag natuurlijk ook.