Over Hesemans

Mijn zaak is een begrip in de regio en zelfs tot in de rest van de wereld zijn we bekend. “Ik ben er trots op je te mogen verwelkomen in onze zaak”, aldus Johan Hesemans van Hesemans in Breda

 

Voorgevel tekening metselwerk

De winkel Hesemans is uniek. De al sinds 1870 bestaande winkel heeft een rijke geschiedenis. Toch stuurt de huidige eigenaar van deze generatie de bedrijfsvoering mee in deze tijd.

Waar we niet in mee gaan is de trend bij de huidige tijd. Lage kwaliteit en daarmee kort mee gaan van het product en dus mee gaan met de weggooicultuur die steeds meer terrein aan het winnen is. Gelukkig is er nog een groep mensen die voor kwaliteit gaat en zich realiseert dat die vele aankopen van slechte kwaliteit uiteindelijk duurder zijn dan een keer iets goeds en moois. Hiervan heb je ook nog eens meer plezier.

Wij kijken daarmee ook naar duurzaamheid. Veel van onze producten zijn duurzaam geproduceerd en omdat ze langer mee gaan dan doorsnee ook nog extra goed voor het milieu. Dit hoeft niet altijd veel te kosten, wij hebben al een leuk kado voor een paar euro. Wij hebben een grote verscheidenheid aan artikelen. Veel zult u niet eens op onze site vinden. Via een mailtje, belletje of even langs komen geeft antwoord op uw vraag of we dat artikel hebben of voor u kunnen bestellen.

Ons assortiment is voor jong en oud. De hoofdgroepen van ons assortiment zijn; speelgoed, kado’s en luxe artikelen, veelal van bekende merken. Wij hebben een zeer groot aanbod in poppen, beren, miniatuurauto’s, russische kunst, beeldjes, sculpturen, interieurdecoratie, ook veel voor de verzamelaar. We hebben op het gebied van koken en tafelen bijvoorbeeld pannen en bestek.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze site eens rond of kom gezellig bij ons langs in Breda. Mocht u geen keuze kunnen maken dan hebben wij altijd onze kadobon voor u klaar liggen!