Kookpannen van Demeyere zijn ontwikkeld samen en speciaal voor culinaire specialisten en voor al diegenen die zoeken naar aangepaste werktuigen voor de meest diverse bereidingen op topniveau.
Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Als enige ter wereld passen wij het technologische concept van elk product aan aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. Demeyere, een bedrijf met een lange geschiedenis, een eigen filosofie, een uitgesproken visie en nog zo veel meer….
Het kookgerei is vervaardigd in sterk roestvrij staal 18/10 en bij diverse modellen voorzien van een silvinox oppervlaktebehandeling. Bijzonder bij de pannen van Demeyere is de geleidende bodem die uit 3 tot 7 lagen bestaat. Bij sommige gaat dit zo ver dat de bodem tot aan de rand is doorgetrokken. U kookt dus in een bodem!
Gezien de kwaliteit van de pannen kunt u zelfs koken zonder water en braden zonder vet. Dit is natuurlijk ideaal voor diabetici.
Wat is een goede pan volgens “De Wilde Keuken van Wouter Klootwijk. Klik hier voor zijn verhaal.